Maison Berger Paris Aroma Travel aроматизатор за автомобил резервен пълнител (Aromatic Garden) 2x17 гр.

Виж цената


Maison Berger Paris Aroma Travel aроматизатор за автомобил резервен пълнител (Aromatic Garden) 2x17 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vůně do bytu > Vůně do auta a náplně > Náhradní náplně k vůním do auta в GeGa.bg. Maison Berger Paris Aroma Travel aроматизатор за автомобил резервен пълнител (Aromatic Garden) 2x17 гр. е произведен от Maison Berger Paris и се предлага от NOTINO.bg

Maison Berger Paris Aroma Travel, 2x17 гр. , Пълнители за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Помислете предварително за комфорта си и приятното усещане по време на шофиране. Пълнителят за ароматизатор за кола Maison Berger Paris Aroma Travel , подготвен в жабката на колата, ще ви позволи да се наслаждавате на ароматно изживяване по време на път без необходимост от почивка. Характеристики: цветен аромат аромат на билки Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Видове аромати за дома: билков, цветен, Трайност: резервен пълнител

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Maison Berger Paris
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK