Medavita Keratin Miracle Frizz Over Hair Mousse стилизираща пяна За коса 200 мл.

Купи сега34.70 лв.


Medavita Keratin Miracle Frizz Over Hair Mousse стилизираща пяна За коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Pěny na vlasy в GeGa.bg. Medavita Keratin Miracle Frizz Over Hair Mousse стилизираща пяна За коса 200 мл. е произведен от Medavita и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.70 лв.

Medavita Keratin Miracle Frizz Over Hair Mousse, 200 мл. , Пени за коса за жени, Грижата без изплакване Medavita Keratin Miracle Frizz Over Hair Mousse се грижи за незабавна доза интензивна хидратация и подхранване. След измиване дава на косата ви всичко, от което се нуждае в момента, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Помага за изглаждане на косата и възстановяване на естествения блясък и целостта на структурата ѝ. Подпомага регенерацията и допринася за по-лесното сресване. И всичко това лесно, бързо и без необходимост от изплакване. Просто нанесете, втрийте или срешете и красотата и здравият вид на косата ви са гарантирани. Пробвайте тази грижа без изплакване и открийте лесен и бърз начин за регенерация на косата в комбинация с много други предимства. Характеристики: прави косата красиво блестяща и жизнена придава привлекателен гланц укротява непокорната коса Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, Оформяне и текстура, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Medavita
Купи сега34.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK