Milk Shake Lifestyling Texturizing Spritz спрей за коса за плажен ефект за фина коса 175 мл.

Купи сега28.00 лв.


Milk Shake Lifestyling Texturizing Spritz спрей за коса за плажен ефект за фина коса 175 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Laky na vlasy в GeGa.bg. Milk Shake Lifestyling Texturizing Spritz спрей за коса за плажен ефект за фина коса 175 мл. е произведен от Milk Shake и се предлага от NOTINO.bg на цена 28.00 лв.

Milk Shake Lifestyling Texturizing Spritz, 175 мл. , спрей за обем за жени, Разделете се завинаги с косата, която страда от липса на обем. Спреят за обем Milk Shake Lifestyling Texturizing Spritz придава дори и на най-фината коса обем и я повдига от корените, така че прическата изглежда бухнала и създава впечатление, че е много по-гъста. В същото време не натоварва косата и не оставя усещане за слепване. Ще ви помогне бързо и лесно да създадете красива плътна, въздушна прическа – точно такава, на каквато се възхищавате. От сега нататък всички наоколо ще се възхищават на вашата. Характеристики: естествена фиксация придава на косата обем от корените косата е ефирна и изглежда по-гъста лесно и бързо прилагане не оставя в косата остатъци и лесно се разресва Начин на употреба: Нанесете върху измита, влажна коса и след това издухайте.

Дължина на косата: дълга коса, Ефект: обем на косата, Оформяне и текстура, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Milk Shake
Купи сега28.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK