Nacomi Acne-Control пилинг за лице 85 мл.

Купи сега14.53 лв.17.10 лв.


Nacomi Acne-Control пилинг за лице 85 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Nacomi Acne-Control пилинг за лице 85 мл. е произведен от Nacomi и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.53 лв.

Промоционална цена на Nacomi Acne-Control пилинг за лице 85 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.57 лв., намален от 17.10 лв. на 14.53 лв.

Nacomi Acne-Control, 85 мл. , Пилинг за лице за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Nacomi Acne-Control ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: премахва черните точки и излишния себум премахва мъртвите кожни клетки изглажда и омекотява кожата редуцира несъвършенствата на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Активни вещества: масло от жожоба, Ефект: ексфолиране, против акне, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nacomi
Купи сега14.53 лв.17.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK