Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb бомбичка за вана за деца Mango 165 гр.

Купи сега7.05 лв.8.30 лв.


Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb бомбичка за вана за деца Mango 165 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Bomby do koupele в GeGa.bg. Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb бомбичка за вана за деца Mango 165 гр. е произведен от NICKELODEON и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.05 лв.

Промоционална цена на Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb бомбичка за вана за деца Mango 165 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.25 лв., намален от 8.30 лв. на 7.05 лв.

Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb, 165 гр. , Къпане на деца за деца, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана Nickelodeon Paw Patrol ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: отмива нечистотиите внимателно се грижи за детската кожа ухае приятно Начин на употреба: Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори.

Консистенция: гел, Приказен мотив: Пес патрул, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NICKELODEON
Купи сега7.05 лв.8.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK