NIKE Air Max Bolt Gs Running Shoes White

Виж цената


NIKE Air Max Bolt Gs Running Shoes White, се намира в категория Мода - -50% на втори артикул > Жени > Обувки > Спортни обувки в GeGa.bg. NIKE Air Max Bolt Gs Running Shoes White е произведен от Nike и се предлага от Dress4less.bg

Прекрасни дамски спортни обувки Nike в бял цвят с акценти в синьо и жълто, изработени от висококачествени материали. Горната част на модела е комбинация от текстил и синтетична кожа, което осигурява здравина, издръжливост и отлична терморегулация.   Междинната подметка с технология Air Max използва капсули сгъстен въздух, за да абсорбира енергията от удара с повърхността и след това да я отдаде с цел бързина и по-малко напрежение върху мускулите и ставите. Маратонките имат гумена външна подметка за превъзходно сцепление на всяка повърхност. NIKE Air Max Bolt Gs са подходящи както за спорт, така и за ежедневието и много добре се съчетават с дънки, клин или спортно долнище.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Nike
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK