NIKE Pegasus Trail 3 Gore-Tex Shoes Blue

Виж цената


NIKE Pegasus Trail 3 Gore-Tex Shoes Blue, се намира в категория Мода - Nike > Жени > Спортни обувки в GeGa.bg. NIKE Pegasus Trail 3 Gore-Tex Shoes Blue е произведен от Nike и се предлага от Dress4less.bg

Отлични спортни обувки  Nike  в тъмносин цвят, изработени от висококачествени материали. NIKE Pegasus Trail 3 Gore-Tex  притежават GORE-TEX  технология, която е изключително здрава и устойчива на износване, като същевременно е водонепромокаема и осигурява отлична вентилация. Не ограничават движенията на стъпалото и са изключително стабилни.   Междинната подметка с вградена React пяна осигурява лекота и комфорт. Гумената подметка е износоустойчива и осигурява отлично сцепление дори с мокри и хлъзгави повърхности. Моделът е перфектният избор както за спорт, така и за ежедневието.     Идеално се комбинира с дънки или спортно долнище.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Nike
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK