Philipp Plein No Limits No Limits спрей за тяло за мъже 150 мл.

Купи сега52.80 лв.147.00 лв.


Philipp Plein No Limits No Limits спрей за тяло за мъже 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Deodoranty a antiperspiranty в GeGa.bg. Philipp Plein No Limits No Limits спрей за тяло за мъже 150 мл. е произведен от Philipp Plein и се предлага от NOTINO.bg на цена 52.80 лв.

Промоционална цена на Philipp Plein No Limits No Limits спрей за тяло за мъже 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 94.20 лв., намален от 147.00 лв. на 52.80 лв.

Philipp Plein No Limits No Limits, 150 мл. , Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Не позволявайте на нищо да ви спре и изживейте всеки миг докрай. Мъжкият спрей за тяло Philipp Plein No Limits ще ви осигури мигновен прилив на енергия на сетивно ниво. Тя ще ви събуди и ще внесе яснота и лекота във всяко ваше действие. пикантен аромат дървесен аромат гурме аромат аромат, подходящ за всекидневно носене

Вид аромат: гурме, Дървесни, Пикантни, Вид опаковка: спрей

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Philipp Plein
Купи сега52.80 лв.147.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK