PUMA Carina Rainbow Inf Black

Виж цената


PUMA Carina Rainbow Inf Black, се намира в категория Мода - Puma > Деца > Спортни обувки в GeGa.bg. PUMA Carina Rainbow Inf Black е произведен от Puma и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни маратонки  Puma в черен цвят със сребристи инициали на мрката, с ефект на отразяване на светлината. Горната част на модела е изработена от висококачествена еко кожа с ефект на релеф. Подметката е изработа от устойчива на износване гума, която е подходяща за всеки вид настилка. Стелката им е SoftFoam+ и осигурява омекотяване и допълнителен комфорт. Kinder-Fit® е стелка със свалящо се чорапче PUMA за по-голям комфорт при ежедневно носене. Маратонките имат Non-marking технология, благодарение на която не оставят следи. Изключително леки и удобни, перфектно се съчетават с дънки или спортен панталон. Подходящи както за всеки ден, така и за специални поводи.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK