PUMA Court Rider Chaos Trash Talk Basketball Shoes Black/Multi

Купи сега147.95 лв.


PUMA Court Rider Chaos Trash Talk Basketball Shoes Black/Multi, се намира в категория Мода - Puma > Мъже > Спортни обувки в GeGa.bg. PUMA Court Rider Chaos Trash Talk Basketball Shoes Black/Multi е произведен от Puma и се предлага от Dress4less.bg на цена 147.95 лв.

Чудесни спортни обувки Puma в черен цвят и цветни детайли детайли, изработени от висококачествени материали. Горната част на модела е изработена от текстил и осигурява отлична терморегулация са изработени от текстилни, дишащи материали в комбинация с TPU елементи за здравина и стабилност. Вътрешната подметка NRGY Foam, която допълнително омекотява и подобрява комфорта на ходилото и осигурява отлична анти-шокова защита.  Междинната подметка е изработена от специална ProFoam пяна за омекотяване и стабилизиране на ходилото. Масивната подметка разполага с релефен грайфер за отлично сцепление, контрол и сигурност. много добре се съчетават с дънки или спортно долнище

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Купи сега147.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK