PUMA x Peanuts Future Rider Shoes Black

Виж цената


PUMA x Peanuts Future Rider Shoes Black, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Жени > Обувки > Спортни обувки в GeGa.bg. PUMA x Peanuts Future Rider Shoes Black е произведен от Puma и се предлага от Dress4less.bg

Уникални дамски  обувки Puma  в черен цвят, изработени от висококачествени материали. Future Rider  са базирани на един от класическите модели на марката - Fast Rider, който излиза на пазара през 1980-та година. Комбинацията от различни материи в горната част ги прави неустоими и супер удобни. Този модел на Puma    е в колаборация с Peanuts.   Текстил, естествен велур и естествена кожа са съчетани, за да гарантират едновременно стабилност и добра вентилация. Междинната и външна подметка са изградени по иновативните технологии RiderFoam  и Federbein. Двете заедно абсорбират напрежението от допира със земната повърхност, осигуряват омекотяване и възвращаемост на отдадената енергия. Стилни и комфортни, тези обувки са подходящи както за спорт, така и за ежедневието. Комбинират се идеално с дънки или спортно долнище.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK