Redken Acidic Color Gloss спрей за защита на косата от топлината за боядисана коса 190 мл.

Купи сега57.40 лв.80.00 лв.


Redken Acidic Color Gloss спрей за защита на косата от топлината за боядисана коса 190 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Spreje na vlasy в GeGa.bg. Redken Acidic Color Gloss спрей за защита на косата от топлината за боядисана коса 190 мл. е произведен от Redken и се предлага от NOTINO.bg на цена 57.40 лв.

Промоционална цена на Redken Acidic Color Gloss спрей за защита на косата от топлината за боядисана коса 190 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 22.60 лв., намален от 80.00 лв. на 57.40 лв.

Redken Acidic Color Gloss, 190 мл. , Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRedken Acidic Color Gloss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване придава привлекателен гланц придава кадифена мекота Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Активни вещества: витамин E, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Защита на цветовете, подхранване, Термична защита, Тип коса: боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Redken
Купи сега57.40 лв.80.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK