REEBOK Zig Dynamica 3 Shoes Grey

Виж цената


REEBOK Zig Dynamica 3 Shoes Grey, се намира в категория Мода - -40% на втори чифт обувки > Деца > Обувки в GeGa.bg. REEBOK Zig Dynamica 3 Shoes Grey е произведен от Reebok и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни унисекс  маратонки Reebok  в сив цвят, изработени от висококачествени материали.   Тези дамски маратонки са проектирани за омекотяване от пръстите до петите, за да ви подкрепят на всяка стъпка.   Леката конструкция осигурява плавно стъпване и свобода.   Горната част е изработена от мека и дишаща текстилна мрежа и връзки в сив цвят. Подметката на обувката, която прави дизайна уникален е с Fuel Foam технология, която осигурява оптимално омекотяване на стъпалото.   Името на марката е разположено на езика и петата. Обувките са перфектния избор за бягане, но можете да използвате и във вашето ежедневие. Много добре се съчетават с дънки или спортно долнище.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Reebok
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK