Rimmel Mini Power Palette палитра за цялото лице цвят 04 Pioneer 6.8 гр.

Купи сега12.00 лв.15.00 лв.


Rimmel Mini Power Palette палитра за цялото лице цвят 04 Pioneer 6.8 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Paletky > Multifunkční paletky в GeGa.bg. Rimmel Mini Power Palette палитра за цялото лице цвят 04 Pioneer 6.8 гр. е произведен от Rimmel и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.00 лв.

Промоционална цена на Rimmel Mini Power Palette палитра за цялото лице цвят 04 Pioneer 6.8 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.00 лв., намален от 15.00 лв. на 12.00 лв.

Rimmel Mini Power Palette, 6. 8 гр. , Палитри за жени, С луксозната палитра Rimmel Mini Power Palette като на игра създавате идеален грим като от професионалист. Характеристики: позволява разнообразно гримиране бляскав и матов ефект добре комбиниращи се цветове за дневен и вечерен грим Начин на употреба: С помощта на избрания апликатор създайте гримиране по свой вкус.

Цвят: безцветен, винен, златен, кафяв, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rimmel
Купи сега12.00 лв.15.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK