Sanctuary Spa Signature Natural Oils хидратиращо олио за тяло в спрей 150 мл.

Купи сега15.30 лв.18.00 лв.


Sanctuary Spa Signature Natural Oils хидратиращо олио за тяло в спрей 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové oleje в GeGa.bg. Sanctuary Spa Signature Natural Oils хидратиращо олио за тяло в спрей 150 мл. е произведен от Sanctuary Spa и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.30 лв.

Промоционална цена на Sanctuary Spa Signature Natural Oils хидратиращо олио за тяло в спрей 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.70 лв., намален от 18.00 лв. на 15.30 лв.

Sanctuary Spa Signature Natural Oils, 150 мл. , Спрейове за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Sanctuary Spa Signature Natural Oils обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: бързо се абсорбира не оставя мазнен филм по кожата хидратира в дълбочина подхранва и се грижи за кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Напръскайте директно върху кожата. Прилагайте по всяко време на деня.

Вид масло: други растителни масла, Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sanctuary Spa
Купи сега15.30 лв.18.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK