Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold пяна за коса за естествена фиксация 500 мл.

Купи сега21.40 лв.25.00 лв.


Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold пяна за коса за естествена фиксация 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Tužidla na vlasy в GeGa.bg. Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold пяна за коса за естествена фиксация 500 мл. е произведен от Schwarzkopf Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.40 лв.

Промоционална цена на Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold пяна за коса  за естествена фиксация 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.60 лв., намален от 25.00 лв. на 21.40 лв.

Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 мл. , Пяна за коса за жени, За фиксирането, по-голямата издържливост на прическата и същевременно за увеличаването на обема ще се погрижи втвърдителят Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold. Придава на косата желания обем и блясък, повдига я и помага да оформите прическата си точно така, както си я представяте. Благодарение на перфектните си фиксиращи характеристики гарантира максимален контрол над прическата ви и поддържа косата в желаната форма през целия ден – без значение дали ще работите, спортувате или отивате на парти. Характеристики: фиксира прическата повишава естествения блясък на косата дълготраен ефект, на който можете да разчитате не слепвя косата и не я смачква Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Преди употреба разклатете добре.

Ефект: обем на косата, Фиксация, Консистенция: пяна, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Schwarzkopf Professional
Купи сега21.40 лв.25.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK