Signal White Now Sensitive избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.

Купи сега5.69 лв.6.70 лв.


Signal White Now Sensitive избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Bělicí pasty в GeGa.bg. Signal White Now Sensitive избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл. е произведен от SIGNAL и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.69 лв.

Промоционална цена на Signal White Now Sensitive избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.01 лв., намален от 6.70 лв. на 5.69 лв.

Signal White Now Sensitive, 75 мл. , Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Sensitive е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: премахва зъбен камък и плака избелва зъбите гарантира защита на зъбния емайл Начин на употреба: Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: SIGNAL
Купи сега5.69 лв.6.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK