Suavinex Baby Cologne My First Baby Cologne Set подаръчен комплект за деца от раждането им

Купи сега50.32 лв.59.20 лв.


Suavinex Baby Cologne My First Baby Cologne Set подаръчен комплект за деца от раждането им, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dárkové sady > Dětské sady в GeGa.bg. Suavinex Baby Cologne My First Baby Cologne Set подаръчен комплект за деца от раждането им е произведен от Suavinex и се предлага от NOTINO.bg на цена 50.32 лв.

Промоционална цена на Suavinex Baby Cologne My First Baby Cologne Set подаръчен комплект за деца от раждането им Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.88 лв., намален от 59.20 лв. на 50.32 лв.

Suavinex Baby Cologne My First Baby Cologne Set, Дребни играчки за деца, Спомняте ли си, че като деца най-силното ви желание е било да пораснете? Одеколонът за деца Suavinex Baby Cologne My First Baby Cologne Set позволява на вашите малки принцеси и авантюристи да се почувстват една идея по-големи. Характеристики: ще зарадва всички деца комплектът радва от пръв поглед с опаковката си първият аромат на вашето дете съставките са щадящи към детската кожа идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост Комплектът съдържа: одеколон за деца от раждането им 100 мл. одеколон за деца от раждането им 50 мл. плюшена играчка 1 бр.

Вид аромат: други, Вид продукт: Комплекти, Случай: Ежедневно ползване, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Suavinex
Купи сега50.32 лв.59.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK