Сутиен Olivia подсилен с подвижни подплънки

Виж цената


Сутиен Olivia подсилен с подвижни подплънки, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Podprsenky > vyztužené в GeGa.bg. Сутиен Olivia подсилен с подвижни подплънки е произведен от Ysabel Mora и се предлага от Astratex.bg

Бардо сутиенът Olivia не бива да липсва в гардероба на нито една жена. Гладкият дизайн е идеалният избор под свободни и прилепнали дрехи, под които не се очертава. Меко подплатените чашки крият джобче с подвижни подплънки, които помагат да се придаде обем. Презрамките могат да се свалят, така че да покажете голите си рамене. Силиконовите точки от вътрешната страна на обиколката придържат сутиена на мястото му. Бардо сутиен Сутиенът е подходящ и за малък бюст Подплатени чашки Подвижни подплънки Подвижни презрамки Класически банели Странични банели Силиконови точки от вътрешната страна на обиколката Задно закопчаване с три телени копчета на четири степениОпаковката включва подвижни презрамки.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Ysabel Mora
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK