Сутиен за кърмачки Loren с Carri-Gel банели неподплатен

Купи сега144.99 лв.


Сутиен за кърмачки Loren с Carri-Gel банели неподплатен, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Mateřské > Podprsenky в GeGa.bg. Сутиен за кърмачки Loren с Carri-Gel банели неподплатен е произведен от Carriwell и се предлага от Astratex.bg на цена 144.99 лв.

Сутиенът за кърмачки Lorenе ушит от много приятна еластична материя. Дизайнът с меки чашки е с уникални банели от гел, които са меки, не убиват и помагат да се предотврати запушването на млечните канали. Широките презрамки нежно разпределят тежестта на бюста и така облекчават гърба и врата. Обиколката ще регулирате лесно благодарение на удължителя за сутиен. Сутиенът е толкова удобен, че с него ще спите добре. Неподплатени чашки Чашките се откопчават Задно закопчаване с три телени копчета на три степени Банели от гел GelWire™ Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100Опаковката включва удължител за сутиен

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Carriwell
Купи сега144.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK