Taylor of Old Bond Street Sandalwood одеколон за мъже 100 мл.

Купи сега55.30 лв.78.10 лв.


Taylor of Old Bond Street Sandalwood одеколон за мъже 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Pánské parfémy > Kolínské vody в GeGa.bg. Taylor of Old Bond Street Sandalwood одеколон за мъже 100 мл. е произведен от Taylor of Old Bond Street и се предлага от NOTINO.bg на цена 55.30 лв.

Промоционална цена на Taylor of Old Bond Street Sandalwood одеколон за мъже 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 22.80 лв., намален от 78.10 лв. на 55.30 лв.

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 100 мл. , Одеколон за мъже, Нова зависимост, от която няма да можете да се откажете, това е мъжкият одеколон Taylor of Old Bond Street Sandalwood . Той ще разкрие всички аспекти на вашата личност и перфектно ще допълни уникалната ви харизма. дървесен аромат пикантен аромат за динамични доминантни личности закачлив аромат, който няма да спре да ви радва аромат, подходящ за всекидневно носене топъл аромат, идеален за по-хладно време

Вид аромат: Дървесни, Интензивност: Среден, Случай: Ежедневно ползване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Taylor of Old Bond Street
Купи сега55.30 лв.78.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK