Tetesept Bath The Little Mermaid пенлива топка за вана за деца 140 гр.

Купи сега9.60 лв.11.30 лв.


Tetesept Bath The Little Mermaid пенлива топка за вана за деца 140 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Bath & Body в GeGa.bg. Tetesept Bath The Little Mermaid пенлива топка за вана за деца 140 гр. е произведен от Tetesept и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.60 лв.

Промоционална цена на Tetesept Bath The Little Mermaid пенлива топка за вана за деца 140 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.70 лв., намален от 11.30 лв. на 9.60 лв.

Tetesept Bath The Little Mermaid, 140 гр. , Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Tetesept Bath The Little Mermaid помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа подхранва кожата може да се ползва и за чувствителна кожа ухае приятно Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.

Консистенция: гел, Приказен мотив: Приказни герои, Тип кожа: чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Tetesept
Купи сега9.60 лв.11.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK