TOCOBO Bifida Biome Essence възстановяваща есенция за лице възстановяващ кожната бариера 50 мл.

Купи сега59.58 лв.70.10 лв.


TOCOBO Bifida Biome Essence възстановяваща есенция за лице възстановяващ кожната бариера 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. TOCOBO Bifida Biome Essence възстановяваща есенция за лице възстановяващ кожната бариера 50 мл. е произведен от TOCOBO и се предлага от NOTINO.bg на цена 59.58 лв.

Промоционална цена на TOCOBO Bifida Biome Essence възстановяваща есенция за лице възстановяващ кожната бариера 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.52 лв., намален от 70.10 лв. на 59.58 лв.

TOCOBO Bifida Biome Essence, 50 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице TOCOBO Bifida Biome е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: придава на лицето стегнатост ефективно хидратира и подхранва регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване помага за изглаждане на бръчки и фини линии продуктът е подходящ за чувствителна кожа има успокояващ ефект регенерира защитната бариера на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: аденозин, ниацинамид, ферментирали съставки, Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, подсилване, подхранване, предпазва от външните влияния, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: TOCOBO
Купи сега59.58 лв.70.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK