UNDER ARMOUR Challenger Track Suit Black

Купи сега159.95 лв.


UNDER ARMOUR Challenger Track Suit Black, се намира в категория Мода - Under Armour > Анцузи > Мъжки анцузи в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Challenger Track Suit Black е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg на цена 159.95 лв.

Страхотен мъжки екип Under Armour  изработен от висококачествена  текстурираната плетена материя, която  е лека, здрава и дишаща. Колекцията UA Challenger съдържа цялата футболна екипировка, от която се нуждаете и която е създадена за да ви е леко и да се чувствате бързи на терена.   Екипа притежева технология, която изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване, като по този начин регулира естествената температура на тялото. Горната част е с джобове  с цип,   висока яка и закопчаване с цип по цялата дължина. Долнището има еластичен колан с външна обвивка  и заострено прилягане на краката. И горнището и долнището имат логото на марката в предната част. Изключително подходящ  екип както за спорт, така  и  за всеки ден.    

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Купи сега159.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK