UNDER ARMOUR Heatgear Favorite Tank Grey

Виж цената


UNDER ARMOUR Heatgear Favorite Tank Grey, се намира в категория Мода - Under Armour > Разпродажба > Outlet в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Heatgear Favorite Tank Grey е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg

Страхотен дамски потник Under Armour в сиво, изработен от висококачествена материя. Материята на модела притежава технология Charged Cotton® , която притежава функционалните свойства на синтетичните материали, мека е на допир и изсъхва бързо.   Моделът е с технология HeatGear® , която е изключително мека и гладка за изключително удобство с много малко тегло. Презрамките са широки и се кръстосват на гърба за повече удобство и сигурност, дори при активни спортове. Моделът осигурява максимален комфорт при физическа активност, благодарение на меката еластична материя. Подходящ както за ежедневието, така и за спорт. Потникът перфектно се съчетава с клин или спортно долнище.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK