UNDER ARMOUR Qualifier Iso-Chill Tank Blue

Виж цената


UNDER ARMOUR Qualifier Iso-Chill Tank Blue, се намира в категория Мода - Under Armour > Разпродажба > Outlet в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Qualifier Iso-Chill Tank Blue е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg

Страхотен дамски потник Under Armour в черен цвят, изработен от висококачествена материя. Материята контролира влагата, като същевременно осигурява добра циркулация на въздуха. Моделът притежава мрежа с Iso-Chill технология, която разпръсква топлината на тялото и го поддържа хладно на допир, като позволява по-дълга тренировка. В комбинация със специалната 4-way stretch система на марката осигурява свободното движение на тялото във всички посоки. Моделът е с кройка по тялото и изчистен дизай, като лофото е разположено отпред, а на гърба има разположени светлоотразителни елементи. Притежава страничен отворен джоб за съхранение. Гърбът е отворен за по-добра вентилация през целият ден. Подходящ както за ежедневието, така и за спорт. Потникът перфектно се съчетава с клин или спортно долнище.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK