UNDER ARMOUR SportStyle Wind Anorak Blue

Виж цената


UNDER ARMOUR SportStyle Wind Anorak Blue, се намира в категория Мода - -50% на втори артикул > Мъже > Дрехи > Якета в GeGa.bg. UNDER ARMOUR SportStyle Wind Anorak Blue е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg

Страхотно мъжко яке  Under Armour в син цвят  с  цветни елементи, изработено от висококачествена лека материя.   Това мъжко спортно яке Under Armour е идеалната дреха за всякакви дейности.   Предназначена  е  предимно за бягане и други спортни дейности. Проектирана  да ви предпазва от вятъра по време на спорт и да ви топли дори при неблагоприятни условия. Якето за бягане е с елегантна кройка, която приляга идеално  по  тялото. Основата е лек материал, който е ветроустойчив  и изолира топлината от кожата.   Материята на модела притежава технология Charged Cotton , която притежава функционалните свойства на синтетичните материали, мека е на допир и изсъхва бързо.  Моделът е изчистен, като в горната си част и ръкавите има разположени геометрични елементи. В предната си част има ½   цип, който осигурява пълното прелепване и защита от лошо време, като така се задържа и плътно качулката. Ръкавите завършват с ластик, който осигурява допълнителен комфорт при движение. Моделът е подходящ, както за ежедневието, така и за различни видове спорт. Перфектно се съчетава с дънки или спортно долнище.  
 
   

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK