VANS Ultrarange Exo HI MTE Boots Brown

Купи сега99.95 лв.149.90 лв.


VANS Ultrarange Exo HI MTE Boots Brown, се намира в категория Мода - Деца > Обувки > Зимни обувки в GeGa.bg. VANS Ultrarange Exo HI MTE Boots Brown е произведен от Vans и се предлага от Dress4less.bg на цена 99.95 лв.

Промоционална цена на VANS Ultrarange Exo HI MTE Boots Brown Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 49.95 лв., намален от 149.90 лв. на 99.95 лв.

Страхотни унисекс  обувки Vans в кафяв цвят, изработени о висококачествени материали. EXO Hi MTE  е една от най-универсалните комбинации за дизайн на обувки на Vans, съчетаваща комфорта и удобните характеристики на семейството UltraRange  със защитата от елементите, която само франчайзът MTE  може да осигури. Надграждайки UltraRange,   UltraRange EXO Hi MTE  има чисто нова междинна подметка UltraCush Lite, която осигурява целодневна поддръжка и комфорт, с поддържаща скоба за петата, която помага при сваляне на обувките. Той също така разполага с чисто нова външна подметка MTE  с огромен модел на ушите, създаден за максимално гумено покритие, сцепление и издръжливост, като същевременно остава лек и функционален в елементите, заедно със свойствата за запазване на топлината и отвеждане на влагата на нашата актуализирана технология MTE 360™ .   Изработен от здрава кожа, текстил и синтетични горни части, UltraRange EXO Hi MTE  влива комфорт и функционалност в стилни обувки, които приветстват студените условия. Подходящи са както за спорт, така и за всеки ден. Перфектно се съчетават с дънки или спортно долнище.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Vans
Купи сега99.95 лв.149.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK