Veet Professional All Skin Types крем за депилация за всички видове кожа 100 мл.

Купи сега8.30 лв.


Veet Professional All Skin Types крем за депилация за всички видове кожа 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Depilace a epilace > Depilační krémy в GeGa.bg. Veet Professional All Skin Types крем за депилация за всички видове кожа 100 мл. е произведен от Veet и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.30 лв.

Veet Professional All Skin Types, 100 мл. , Кремове за депилация за жени, Искате да се избавите от нежеланите косъмчета по тялото си, но не сте фенове на епилирането с восък или класическото бръснене? Продуктът Veet Professional All Skin Types ви позволява бързо, ефективно и безболезнено премахване на косъмчетата, а освен това при депилацията омекотява косъмчетата, така че, когато израснат отново, те са много по-слаби. Достатъчно е да покриете равномерно кожата, да изчакате няколко минути и после просто да изтриете с шпатулата. Резултатът е перфектно гладка кожа, която няма да се налага да депилирате или епилирате отново за по-дълго време, отколкото, ако сте се избръснали със самобръсначка. Характеристики: подхранва и хидратира кожата лесно се използва нежно премахва косъмчетата за много седмици Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Veet
Купи сега8.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK