Versace Yellow Diamond дамски комплект

Купи сега120.00 лв.


Versace Yellow Diamond дамски комплект, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Комплекти > Дамски комплекти > Versace в GeGa.bg. Versace Yellow Diamond дамски комплект е произведен от Versace и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 120.00 лв.

Versace Yellow Diamond е изработен като чист, прозрачен и ефирен цветен аромат. Той е пенлив и интензивен, като жълтият цвят. Той е луксозен и женствен като диамантите. Връхни нотки: нероли, бергамот, амалфи лимон, круша Сърдечни нотки: африкански портокалов цвят, водна лилия, фрезия, мимоза Базови нотки: мускус, дърво гуаяк, кехлибар Снимката е примерна и е възможнo да не отговаря на продукта! Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в оригинална опаковка. Име на продукт: Versace Yellow Diamond Gift Set Категория: Дамски комплекти Описание: Дамски комплект

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Versace
Купи сега120.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK