Wella Professionals Welloxon Perfect активираща емулсия 6 % 20 vol. за всички видове коса 1000 мл.

Купи сега17.10 лв.


Wella Professionals Welloxon Perfect активираща емулсия 6 % 20 vol. за всички видове коса 1000 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Oxidační krémy в GeGa.bg. Wella Professionals Welloxon Perfect активираща емулсия 6 % 20 vol. за всички видове коса 1000 мл. е произведен от Wella Professionals и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.10 лв.

Wella Professionals Welloxon Perfect, 1000 мл. , Оксиданти за жени, Радвайте се на перфектен резултат при боядисването на косата. Активиращата емулсия Wella Professionals Welloxon Perfect действа като окислител или активатор при боядисването. Употребата в правилното съотношение с перманентната боя гарантира равномерно покритие и подпомага за по-интензивния нюанс и блясък на крайния резултат от боята. Това означава, че ви позволява да постигнете по-изразителен цвят, а благодарение на консистенцията си сместа за боядисване предлага по-точно нанасяне. Характеристики: действа като окислител при боядисване на косата за смесване с боя от същата продуктова линия продуктът щади косата за съвършено покриване на белите коси помага за равномерното покриване на боята Начин на употреба: Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Ползвайте подходящи предпазни ръкавици. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Не допускайте контакт с очите. При засягане на очите, незабавно и обилно изплакнете с вода. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Само за професионална употреба.

Начин На Употреба: Професионални бои за коса

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wella Professionals
Купи сега17.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK