Wilkinson Sword Hydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене

Купи сега31.36 лв.39.20 лв.


Wilkinson Sword Hydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Holení pro muže > Holicí strojky в GeGa.bg. Wilkinson Sword Hydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене е произведен от Wilkinson Sword и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.36 лв.

Промоционална цена на Wilkinson Sword Hydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.84 лв., намален от 39.20 лв. на 31.36 лв.

Wilkinson Sword Hydro5 Groomer, Тримери за мъже, Искате да се радвате на гладко избръснато лице или само на част от него? Самобръсначката Wilkinson Sword Hydro5 Groomer е най-лесният начин да го постигнете. С ножчетата си захваща всяко косъмче, от което искате да се избавите, и го бръсне прецизно. Насладете се на перфектно гладко лице точно според представите си. Характеристики: захранване на батерии овлажняваща лента лесно изплакване и поддръжка Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Тип захранване: батерия

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wilkinson Sword
Купи сега31.36 лв.39.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK