Yves Rocher Pur Bleuet лосион за почистване на грим за чувствителни очи 100 мл.

Купи сега14.45 лв.17.00 лв.


Yves Rocher Pur Bleuet лосион за почистване на грим за чувствителни очи 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Yves Rocher Pur Bleuet лосион за почистване на грим за чувствителни очи 100 мл. е произведен от Yves Rocher и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.45 лв.

Промоционална цена на Yves Rocher Pur Bleuet лосион за почистване на грим за чувствителни очи 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.55 лв., намален от 17.00 лв. на 14.45 лв.

Yves Rocher Pur Bleuet, 100 мл. , Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Yves Rocher Pur Bleuet ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите. Характеристики: идеално разтваря и водоустойчив грим хидратира и омекотява кожата предотвратява раздразнение на лицето има успокояващ ефект Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.

Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Yves Rocher
Купи сега14.45 лв.17.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK