ZENZ Organic Fresh Herbs No. 87 интензивна грижа за възобновяване на скалпа 200 мл.

Купи сега65.00 лв.


ZENZ Organic Fresh Herbs No. 87 интензивна грижа за възобновяване на скалпа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Skin Care Masks & Peels в GeGa.bg. ZENZ Organic Fresh Herbs No. 87 интензивна грижа за възобновяване на скалпа 200 мл. е произведен от ZENZ Organic и се предлага от NOTINO.bg на цена 65.00 лв.

ZENZ Organic Fresh Herbs No. 87, 200 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаZENZ Organic Fresh Herbs No. 87 е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: косата е гладка на допир възстановява структурата на косата удължава издръжливостта на цвета придава на косата ослепителен блясък подобрява гъвкавостта на косъма Състав: съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, Защита на цветовете, подхранване, ревитализация, успокояване, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ZENZ Organic
Купи сега65.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK