3INA The White Toner освежаващ хидратиращ тоник за успокояване на кожата 200 мл.

Купи сега31.50 лв.37.00 лв.


3INA The White Toner освежаващ хидратиращ тоник за успокояване на кожата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. 3INA The White Toner освежаващ хидратиращ тоник за успокояване на кожата 200 мл. е произведен от 3INA и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.50 лв.

Промоционална цена на 3INA The White Toner освежаващ хидратиращ тоник за успокояване на кожата 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.50 лв., намален от 37.00 лв. на 31.50 лв.

3INA The White Toner, 200 мл. , Почистване на кожата за жени, Тонизиращият продукт 3INA The White Toner ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини хидратира и подхранва кожата на лицето регулира образуването на себум оставя кожата фина, свежа и сияеща незабавно успокоява кожата затваря порите облекчава проявите на акне предпазва от прекомерно изсушаване на кожата подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа практично и хигиенично нанасяне приятно освежава не причинява усещане за неприятно опъване действа срещу несъвършенства Състав: вегански продукт Начин на употреба: Използвайте за деликатно финално почистване на кожа със свален грим.

Активни вещества: betaine, алое вера, Ефект: минимизиране на порите, почистване, против акне, Регулиране на излишния себум, успокояване, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: 3INA
Купи сега31.50 лв.37.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK