Académie Scientifique de Beauté Bronz'Express Tinted Self Tanning Mousse автобронзираща пяна за бърз тен 150 мл.

Виж цената


Académie Scientifique de Beauté Bronz'Express Tinted Self Tanning Mousse автобронзираща пяна за бърз тен 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Académie Scientifique de Beauté Bronz'Express Tinted Self Tanning Mousse автобронзираща пяна за бърз тен 150 мл. е произведен от Académie Scientifique de Beauté и се предлага от NOTINO.bg

Académie Scientifique de Beauté Bronz'Express Tinted Self Tanning Mousse, 150 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по-силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт за тяло Académie Scientifique de Beauté Bronz'Express Tinted Self Tanning Mousse придава на кожата ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да излагате кожата на тялото си на слънце. Характеристики: придава на кожата бронзов оттенък постепенно потъмнява оттенъка на кожата бързо се абсорбира придава на кожата шоколадов оттенък и загорял външен вид Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. След прилагане старателно измийте ръцете си. Постъпвайте според приложената инструкция. Преди употреба разклатете.

Консистенция: пяна, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Académie Scientifique de Beauté
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK