ACM Vitix концентрат за проблемна кожа да уеднакви цвета на кожата 50 мл.

Купи сега53.55 лв.63.00 лв.


ACM Vitix концентрат за проблемна кожа да уеднакви цвета на кожата 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Lokální péče в GeGa.bg. ACM Vitix концентрат за проблемна кожа да уеднакви цвета на кожата 50 мл. е произведен от ACM и се предлага от NOTINO.bg на цена 53.55 лв.

Промоционална цена на ACM Vitix концентрат за проблемна кожа да уеднакви цвета на кожата 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.45 лв., намален от 63.00 лв. на 53.55 лв.

ACM Vitix, 50 мл. , концентрат за проблемна кожа за жени, Локалната грижа ACM Vitix помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация. Характеристики: изсветлява пигментните петна Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.

Ефект: против пигментни петна, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ACM
Купи сега53.55 лв.63.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK