ACURE Incredibly Clear Charcoal Lemonade пилинг за лице 118 мл.

Купи сега27.28 лв.34.10 лв.


ACURE Incredibly Clear Charcoal Lemonade пилинг за лице 118 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. ACURE Incredibly Clear Charcoal Lemonade пилинг за лице 118 мл. е произведен от ACURE и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.28 лв.

Промоционална цена на ACURE Incredibly Clear Charcoal Lemonade пилинг за лице 118 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.82 лв., намален от 34.10 лв. на 27.28 лв.

ACURE Incredibly Clear Charcoal Lemonade, 118 мл. , Пилинг за лице за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице ACURE Incredibly Clear Charcoal Lemonade ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: редуцира несъвършенствата на кожата премахва черните точки и излишния себум ексфолиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.

Ефект: ексфолиране, почистване, против акне, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : мазна, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ACURE
Купи сега27.28 лв.34.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK