ACURE Seriously Soothing Jelly Milk лосион за почистване на фон дьо тен 118 мл.

Купи сега27.28 лв.34.10 лв.


ACURE Seriously Soothing Jelly Milk лосион за почистване на фон дьо тен 118 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. ACURE Seriously Soothing Jelly Milk лосион за почистване на фон дьо тен 118 мл. е произведен от ACURE и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.28 лв.

Промоционална цена на ACURE Seriously Soothing Jelly Milk лосион за почистване на фон дьо тен 118 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.82 лв., намален от 34.10 лв. на 27.28 лв.

ACURE Seriously Soothing Jelly Milk, 118 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим ACURE Seriously Soothing напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста. Характеристики: регулира образуването на себум идеално разтваря и водоустойчив грим продуктът е подходящ за чувствителна кожа оставя кожата напълно чиста предотвратява изсушаването на кожата на лицето Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете по предварително навлажнената кожа на лицето и после масажирайте леко. После изплакнете.

Активни вещества: лайка, хиалуронова киселина, Тип кожа на лицето : нормална, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ACURE
Купи сега27.28 лв.34.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK