Aden Cosmetics Terracotta Baked Bronzer/Highlighter Duo бронзант и озарител цвят 01 7 гр.

Купи сега17.60 лв.22.00 лв.


Aden Cosmetics Terracotta Baked Bronzer/Highlighter Duo бронзант и озарител цвят 01 7 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Rozjasňovače в GeGa.bg. Aden Cosmetics Terracotta Baked Bronzer/Highlighter Duo бронзант и озарител цвят 01 7 гр. е произведен от Aden Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.60 лв.

Промоционална цена на Aden Cosmetics Terracotta Baked Bronzer/Highlighter Duo бронзант и озарител цвят 01 7 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.40 лв., намален от 22.00 лв. на 17.60 лв.

Aden Cosmetics Terracotta Baked Bronzer/Highlighter Duo, 7 гр. , Бронзанти за жени, Искате ли лицето ви да има красив загар, дори и ако не прекарвате време навън, или ако слънцето се крие зад облаци? Бронзантът Aden Cosmetics Terracotta Baked Bronzer/Highlighter Duo ви помага само след миг да се радвате на кожа, целуната от слънцето, при това от комфорта на дома ви. Грижи се за деликатното цветно тониране, благодарение на което лесно създавате ефект на естествен загар. Освен това този бронзант ви позволява и евентуално подчертаване на контурите и коригиране на формата на лицето. Бъдете бронзова богиня винаги, когато пожелаете. Характеристики: придава на лицето здрав и свеж вид съвършено озарява лицето напълно се слива с кожата и не прави зацапвания Начин на употреба: С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.

Ефект: с блестящи частици

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Aden Cosmetics
Купи сега17.60 лв.22.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK