Aden Cosmetics Terracotta Baked Glowing Bronzing Powder бронзираща пудра цвят 01 7 гр.

Купи сега17.60 лв.22.00 лв.


Aden Cosmetics Terracotta Baked Glowing Bronzing Powder бронзираща пудра цвят 01 7 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Bronzery в GeGa.bg. Aden Cosmetics Terracotta Baked Glowing Bronzing Powder бронзираща пудра цвят 01 7 гр. е произведен от Aden Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.60 лв.

Промоционална цена на Aden Cosmetics Terracotta Baked Glowing Bronzing Powder бронзираща пудра цвят 01 7 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.40 лв., намален от 22.00 лв. на 17.60 лв.

Aden Cosmetics Terracotta Baked Glowing Bronzing Powder, 7 гр. , Бронзанти за жени, Искате ли лицето ви да има красив загар, дори и ако не прекарвате време навън, или ако слънцето се крие зад облаци? Бронзантът Aden Cosmetics Terracotta Baked Glowing Bronzing Powder ви помага само след миг да се радвате на кожа, целуната от слънцето, при това от комфорта на дома ви. Грижи се за деликатното цветно тониране, благодарение на което лесно създавате ефект на естествен загар. Освен това този бронзант ви позволява и евентуално подчертаване на контурите и коригиране на формата на лицето. Бъдете бронзова богиня винаги, когато пожелаете. Характеристики: придава на кожата бронзов оттенък напълно се слива с кожата и не прави зацапвания продуктът е подходящ също за контуриране Начин на употреба: За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Aden Cosmetics
Купи сега17.60 лв.22.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK