ADIDAS Aeroimpact Training Light-Support Techfit Bra Black

Виж цената


ADIDAS Aeroimpact Training Light-Support Techfit Bra Black, се намира в категория Мода - -50% на втори артикул > Жени > Дрехи > Спортно бюстие в GeGa.bg. ADIDAS Aeroimpact Training Light-Support Techfit Bra Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Страхотен дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от висококачествена дишаща материя. Моделът е с кройка Techfit, прилягаща плътно по тялото, като осигурява максимална свобода на движението. Има тънки презрамки, чиято дължина се регулира. Отличаващ акцент са кръстосаните ленти на гърба, които осигуряват допълнителна вентилация. Притежава технология AEROREADY, която абсорбира влагата и поддържа кожата суха през целия ден. Моделът е подходящ за тренировка, фитнес, йога, бягане и други спортове, а също и за ежедневно носене. Перфектно се съчетава с клин или спортен панталон.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK