ADIDAS Fast Graphic Running Tank Top Grey/Black

Купи сега49.95 лв.


ADIDAS Fast Graphic Running Tank Top Grey/Black, се намира в категория Мода - Adidas > Жени > Потници в GeGa.bg. ADIDAS Fast Graphic Running Tank Top Grey/Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 49.95 лв.

Чудесен дамски потник Adidas в сив цвят и леопардов принт, изработен от висококачествена материя. Моделът има вталена кройка и обло деколте. Логото на марката е в контрастен бял цвят от ляво. Насочете усещането за скорост в този потник на adidas за бягане. Леката, дишаща материя ви държи покрити при експлозивни движения, докато абсорбиращият влага AEROREADY отвежда потта, за да ви държи сухи. Почувствайте изгарянето. Прекарайте го. Този продукт е направен с Primeblue, високоефективен рециклиран материал, произведен отчасти с Parley Ocean Plastic. Подходящ е за тренировка или фитнес, а също и за ежедневно носене. Перфектно се съчетава с клин или спортен панталон.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега49.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK