ADIDAS Originals Nmd_R1 Spectoo Shoes Black

Виж цената


ADIDAS Originals Nmd_R1 Spectoo Shoes Black, се намира в категория Мода - Други в GeGa.bg. ADIDAS Originals Nmd_R1 Spectoo Shoes Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Отлични унисекс спортни обувки Adidas в черен цвят с животински принт, изработени от висококачествени материали. Горната част на модела е изградена от текстил и осигурява отлична терморегулация. Междинната подметка с BOOST технология гарантира максимална стабилност на крака и абсорбира сътресенията на стъпалото при движение, като зарежда с енергия всяка крачка. Здравата гумена подметка осигурява добро сцепление и устойчивост. ADIDAS Originals Nmd_R1 Spectoo Shoes Black ще ви впечатлят не само с уникалния си дизайн, но и с неповториямия комфорт, който осигуряват. Подходящи са за спорт или за всеки ден. Перфектно се съчетават с дънки, спортно долнище или спортен екип.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Категория: Мода - Други
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK