ADIDAS Originals Nmd V3 Shoes Pink

Купи сега179.95 лв.


ADIDAS Originals Nmd V3 Shoes Pink, се намира в категория Мода - Adidas > Деца > Спортни обувки в GeGa.bg. ADIDAS Originals Nmd V3 Shoes Pink е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 179.95 лв.

Отлични дамски спортни обувки Adidas в розов цвят, изработени от висококачествени материали. Горната част на тази обувка е направена от високоефективна прежда, която съдържа най-малко 50% Parley Ocean Plastic  — преработени пластмасови отпадъци, прихванати на отдалечени острови, плажове, крайбрежни общности и брегови линии, предотвратявайки замърсяването на нашия океан. Останалите 50% от преждата е рециклиран полиестер. Освен това има стил, като перфорираните детайли, които също са мястото, от където идва проветряването. Маратонките са леки, имат мека и удобна стелка. Имат междинна подметка BOOST  - технологията зарежда с допълнителна енергия движението на крака, за да го направи максимално удобно и динамично. Здравата гумена подметка е устойчива на износване и осигурява отлично сцепление. Обувките са перфектният избор за спорт или ежедневието, като много добре се съчетават с дънки или спортен панталон.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега179.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK