ADIDAS Terrex Agravic Flow 2 Gore-Tex Shoes Black

Купи сега229.95 лв.


ADIDAS Terrex Agravic Flow 2 Gore-Tex Shoes Black, се намира в категория Мода - Adidas > Жени > Спортни обувки в GeGa.bg. ADIDAS Terrex Agravic Flow 2 Gore-Tex Shoes Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 229.95 лв.

Страхотни унисекс спортни обувки Adidas Terrex в сив цвят със сини детайли,   изработени от висококачествени материали. Скалистите и хлъзгави пътеки няма да ви забавят с тези маратонки Adidas. От асфалта до пътеката и обратно, те поддържат краката ви сухи и удобни с дишаща подплата от GORE-TEX, която предпазва влагата, и омекотяване LIGHTSTRIKE, което ви кара да се движите плавно. Движете се с гъвкавост дори по най-взискателния терен благодарение на набраздената гумена подметка Continental™ , която осигурява изключително сцепление при мокри и сухи условия.   Перфектно се съчетават със спортен панталон и дънки.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега229.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK