ADIDAS Terrex Hydroterra Shandal Blue

Купи сега54.95 лв.99.90 лв.


ADIDAS Terrex Hydroterra Shandal Blue, се намира в категория Мода - Array в GeGa.bg. ADIDAS Terrex Hydroterra Shandal Blue е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 54.95 лв.

Промоционална цена на ADIDAS Terrex Hydroterra Shandal Blue Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 44.95 лв., намален от 99.90 лв. на 54.95 лв.

Страхотни  унисекс  маратонки Adidas, изработени от висококачествени материали. Моделът е част от  Outdoor  серията на марката. Мрежестото текстилно покритие е комбинирано с подсилваща конструкция от синтетичен материал. Така едновременно получавате перфектна вентилация и стабилност. Slip On  дизайнът, заедно със системата за завръзване, позволяват лесно и бързо обуване и събуване. Ластичната пета е подобна на сандал, за да се проветрява крака още по-ефективно.   Aнатомично оформената междинна подметка е от  EVA пяна. Тя осигурява омекотяване, странична стабилност и подкрепа при динамични движения. В комбинация с нея, технологията  AdiPrene  абсорбира набрежението, образувано от допира със земната повърхност.   Пръстите са предпазени от външни наранявания с борд. Грайферната подметка е оборудвана с  Traxion система  за перфектно сцепление с всякакви повърхности. Обувките са перфектния избор както за ежедневието, така и за спорт. Много добре се съчетават с дънки или спортно долнище.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Категория: Мода - Array
Купи сега54.95 лв.99.90 лв.



Може да харесате още:
DC Shoes Шапка с козирка 'STAR 2' нейви синьо / бяло
Предлага се от Aboutyou.bg
Производител: DC SHOES
Категория: Мода - Array
Виж цената
ETAM пеньоар 'MILKY' пудра
Предлага се от Aboutyou.bg
Производител: Etam
Категория: Мода - Array
Виж цената
Orsay Jeans Cheren
Предлага се от ZOOT.bg
Производител: ORSAY
Категория: Мода - Array
Купи сега67.00 лв.84.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK