ADIDAS Terrex Icesky Hooded Down Jacket Burgundy

Виж цената


ADIDAS Terrex Icesky Hooded Down Jacket Burgundy, се намира в категория Мода - Adidas > Жени > Якета в GeGa.bg. ADIDAS Terrex Icesky Hooded Down Jacket Burgundy е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Страхотно дамско яке  Adidas в розов цвят, изработено от вискокачествена полиестерна материя  с мека и топла подплата от пух и пера. Якето е подходящо за зимно време поради своето  водоотблъскващо DWR покритие. Има регулируеми маншети с отвори за палец и регулируем подгъв с ластик. Моделът е с Slim fit кройка, качулка и два предни джоба с цип, един на гърдите и един от вътрепната страна. Дизайнът  COLD. RDY  съчетава изолация със способности за отвеждане на влага, за да гарантира, че студът не може да ви достигне, дори когато се потите.   Закопчаването е посредством цип по цялата дължина на якето. Подходящо е за всеки ден или разходна на открито. Страхотно се съчетава с дънки, клин или спортен панталон.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK