ADIDAS Training 3 Bar Logo Warm-Up Sports Jacket Red

Купи сега99.95 лв.


ADIDAS Training 3 Bar Logo Warm-Up Sports Jacket Red, се намира в категория Мода - Adidas > Жени > Якета в GeGa.bg. ADIDAS Training 3 Bar Logo Warm-Up Sports Jacket Red е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 99.95 лв.

Страхотно дамско яке Adidas в цвят корал, изработено от висококачествена материя. Моделът е скъсен, има стандартна кройка, права яка и се закопчава с цип по цялата дължина. Якето има два предни джоба с цип и еластични маншети на ръкавите и в долната част за запазване на топлината. Ръкавите тип „ прилеп“ предлагат пълна мобилност и изискан стил. Логото с 3 ленти е разположено на гърба. Чувствайте се сухи останете сухи AEROREADY  управлява влагата на тялото ви, за да ви поддържа сухи като я отвежда далеч. Част е от серията Primegreen, създадена от рециклирани материали с грижа за природата. Якето е подходящо както за ежедневието, така и за спорт. Съчетава се перфектно с клин, спортно долнище или дънки.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега99.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK