Adidas UEFA Champions League Best Of The Best освежаващ дезодорант за мъже 150 мл.

Виж цената


Adidas UEFA Champions League Best Of The Best освежаващ дезодорант за мъже 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Deodorant & Anti-Perspirant в GeGa.bg. Adidas UEFA Champions League Best Of The Best освежаващ дезодорант за мъже 150 мл. е произведен от Adidas и се предлага от NOTINO.bg

Adidas UEFA Champions League Best Of The Best, 150 мл. , Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Adidas UEFA Champions League Best Of The Best предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ще зарадва всеки мъж допълва аромата от същата серия неутрализира миризмата осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.

Вид опаковка: спрей, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK